Клюки, клюки и пак клюки! Клюките са любимото нещо на пресата. Чрез тях те успяват да изкарат много пари. В тази рубрика ще говорим за клюки относно сериалите в България. Очаква ви една голяма доза клюки, останете с първото издание на "Клюки, клюки и пак клюки!"
Обикновено преди старта на някой сериал в България се носят слухове. Българските телевизии съобщават за доста от закупените си сериали и това поражда десетки клюки. Понякога тези клюки се оказват истина, друг път пък се взимат съвсем неочаквани решения.

1) "Ангели пазители" стартира през Юли в следобедните часове по БТВ. Твърди се, че сериала ще се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 със деведесетминутни епизоди, като ще замести приключващия "Диво сърце". 
Много вероятно е "Ангели пазители" да стартира в този часови пояс, защото епизодите които се качват премиерно на Voyo са дълги близо 60 минути, което с реклами прави около 90 минути.


2) Краят на "Клонинг" наближава. По всяка вероятност ново повторение на латиноамериканска сага ще замени приключващата телемундела с Маурисио Очман и Сандра Ечеверия. Най-спряганите заглавия са "Лицето на другата" и "Някой те наблюдава".


3) "Сърцето ми настоява" ще замести скоро приключващият "Призракът на Елена". Всеки делник от 15:00 ще имаме възможността да се насладим на една любовна история по-силна и от вулкан. Също се предполага и, че оригиналното заглавие на продукцията ще бъде сменено.


4) Скоро ни очаква и финала на "Мелодията на сърцето", чието повторение се излъчва всеки делник от 20:00. Има два варианта. Драматичният сериал да бъде заместен от ново повторение (най-вероятно "Сълзи над босфора") или премиерен турски сериал ("Ифет", "Север-Юг" или "Край").


5) През лятото ни очаква премиера на чисто новия сериал на Телемундо "Опасни връзки" със Сандра Ечеверия. Предполага се, че новата теленовела, която е римейк на испанския сериал "Физика или Химия" ще се излъчва всяка делнична сутрин.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Всички новини тук са просто клюки и не са потвърдени! Не искаме да ви объркваме, просто споделяме с вас възможните варианти.



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...