След дълго обмисляне на проекта "EXTRA telenovelas" и преглеждане на вашите мнения ние взехме решение да продължим с дейността си. От днес (28 Юни) EXTRA telenovelas излиза в едноседмична почивка, като се завръща на 7 Юли, когато ще е официалният старт. Какво ви очаква? Прочетете в по-долните редове.
Още от самото начало EXTRAtelenovelas стартира със цели 7 рубрики. 
"Информация за стартиращите сериали в България" е рубриката от която ще разбирате за всичко стартиращо по българските телевизии. Тук ще се представя само официално потвърдена информация.
Тази рубрика ще се качва всеки Понеделник и Петък


"Интервю с латино актьор" е рубриката в която ще ви представяме интересни интервюта с любими латино актьори. Какво споделят звездите? Най-съкровените им тайни, мечти и интересни случки, това ще можете да прочете.
Тази рубрика ще се качва всеки Вторник


"Очакваме..." е рубриката която всяка седмица ще ви дава информация за някой от сериалите които очакваме в България. Научете нещо повече за сериалите, които се очаква да видим в ефир.
Тази рубрика ще се качва всяка Сряда


"Интервю с турски актьор" е рубриката в която ще ви представяме интересни интервюта с любими турски актьори. Какво споделят звездите? Най-съкровените им тайни, мечти и интересни случки, това ще можете да прочете.
Тази рубрика ще се качва всеки Четвъртък


"Ах, Испания!" е рубриката насочена изцяло към тази чудесна страна, за която мечтаят много хора. В тази рубрика читателите ще могат да разберат много интересни неща от културата на испанците, вълнуващи атракции, факти и др.
Тази рубрика ще се качва всяка Събота


"Тази седмица във..." е рубриката в която ще споделяме коментари и мнения относно някои случки в сериалите, излъчващи се в България, които са ни направили впечатление през изминалата седмица.
Тази рубрика ще се качва всяка Неделя


"Клюки,клюки и пак клюки!" е рубриката в която ще споделяме клюки относно стартиращите сериали в България. Всички клюки, споделени в тази рубрика са непотвърдени и ние не носим отговорност ако нещо не стане така както сме писали.
Тази рубрика ще се качва всяка първа Сряда в месеца


Освен интересните рубрики сме ви подготвили много загадки, върху които ще можете да размишлявате и да се забавлявате едновременно. Специалната страница на блога "Загадки", стартира на 8-ми Юли.

Очаквайте и първата игра, която със сигурност ще ви заинтригува и ще ви бъде интересна, а ще победителят ще има и възможността да спечели онлайн награда предоставена му от нас (висококачествен тапет за работният ви плот). 

Доста неща сме ви подготвили, така че останете с нас и след тази кратка почивка!

ВАЖНО: Търсим си и нов член в екипа на блога. Ако желаете това да сте вие, вижте какво трябва да направите от тук.
Leave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...