Рейтинговият сериал, с много интриги и тайни "Огледален свят" успява да издигне Джейда Атеш, която се превъплъщава в ролята на злодейката Ханде. Ханде е много разглезена и е свикнала да става това, което тя поиска и когато това не се случи нещата стават лоши... за другите! Джейда Атеш е доста по-различна от Ханде. Тя е здраво стъпила на земята, по-уверена, амбициозна и трудолюбива жена.
''Аз съм доста красива жена, от главата до петите. Може да се каже, че мъжете в Турция ме обичат.'' споделя Джейда.

Ами сцените с целувки? Те не са проблем за сексапилната туркиня...

Много млада си избрала тази среда. Рекламен модел, актриса участвала във филми и сериали. Как се случи всичко това?

-Още като малка бях хубаво и артистично дете. За първи път участвах в сериал едва на 7 годишна възраст, избрана от измежду 5000 деца. Сега съм на 27 години. Винаги съм работила, никога не спрях. Участвала съм в няколко реклами, един филм и повече от 20 сериала.


Обичаш ли да се превъплъщаваш в злодейки? Изглежда тези роли ти носят голям успех и наистина те бива с тях.

Много работих по характера. Бременни, луди, зли жени.. Винаги е трудно да се превъплътиш в роля. Отнема доста време и трябва да се трудиш за да успееш. Ролите на злодеите са доста по-трудни от тези на добрите герои.

Движенията също имат голяма роля в изграждането на героя. Той трябва да успее да внуши на публиката личността. Във филма "Готин училищен лагер" (Çılgın Dersane Kampta) и сериала "Мечтатели" (Kavak yelleri) изигравам ролята на лошо момиче. В последният ми сериал "Огледален свят" (Adini Feriha koydum) героинята ми отново е зла, но също така е по-женствена и зряла.

Създателите описват ролята като "Добрата лоша героиня". Когато ме видяха казаха, че аз съм подходяща за нея. Всеки актьор трябва перфектно да отразява ролята. Това, че съм блондинка доста ми помогна.  Всъщност аз се подновявам за всеки проект. Външността е много важна за изграждането на героя. Разбира се и поведението, мимиките и жестовете, също са важни.

 

Съжаляваш ли за нещо? Например, снимала си се на няколко мъжки списания.

Ами не, не съжалявам. Когато ми се обадиха от списание ‘keşke’ доста се замислих, но накрая реших да приема. Все пак аз съм актриса и това дава едно добро начало на кариерата. Аз съм в този бизнес от известно време и разбирам как трябва да действа човек. Въпреки това веднъж ми направиха предложение за чисто гола нецензурирана фотосесия и разбира се не приех. Не съм готова за това и не мисля, че някога бих го направила. Все пак мисля, че жените сме красиви същества и има какво да показваме. По принцип си гледам работата, не обичам да се разсейвам. Наясно съм, че в живота има много възходи и падения. Всеки минава през това.

 
Разкажи ни за целувките и любовните сцени. Как се подготвяш за тях?

Ние сме актьори и трябва да правим доста неща. За да се изиграят двама влюбени или пък съпруг и съпруга се изискват доста неща. Трябва да има огромна любов на сцената. Също трябва да има и тънка граница между двамата актьори. Целувки, любов, но не и да се стига до нещо наистина сериозно и истинско. Понякога е доста неловко, но се налага да се жертваш в името на филма. Винаги когато се налага да снимам такава сцена го правя. Това е нещо нормално както в живота така и във филмите.


Какво мислиш за нощния живот?

Обичам да излизам. Вечерта е много забавно, особено когато си с добра компания. Но покрай работата съм доста уморена. Снимаме доста и вечер съм много уморена и се опитвам да разпускам. Нощните клубове са невероятно място, осигуряват ти забава за цялата нощ. Но когато си работил цял ден просто не ти остават сили и за през нощта. Също така аз живея със семейството си и спазваме определени правила. Не мога да правя какво си поискам.


Играла си с доста талантливи актьори. Има ли някой специален с който мечтаеш да си партнираш?

Знаех, че ще работя с други актьори, но никога не съм си представяла, че ще имам възможността на толкова ранна възраст да съм близо до такива талантливи хора. Възхищавам се на силните герои като "Зина" (Xena: Warrior Princess). Тъй като Зина и другите жени като нея имат много емоционален характер. Луси Лоулес се справя чудесно с ролята. Също и Натали Портман, която перфектно изигра Нина Сейръл в "Черният лебед" (Black swan).


Вече имаш доста фенове и те определят като "известна актриса". Какво мислиш за това?

Объркана съм. Да, вярно е, че за малкото си години съм играла в доста сериали, но мисля, че винаги има какво да научим. Аз тепърва се уча. Винаги се трудя за да се получат нещата, но се изисква и доста време и опит. Мисля, че е прекалено рано за да ме определят за известна. Винаги съм изкачвала стъпките една по една. Разбира се, ще дойдат дни, когато ще съм доста опитна и добра в професията си. Но сравнение с новото поколение актьори... Да, актриса съм. (смее се)

 
Носят се слухове, че имаш силикон в гърдите. Истина ли е?

Да, имам. Старая се да работя върху себе си и да правя това което ми харесва. Ядосвам се, когато някой тръгне да ме обижда във връзка с това. Мисля, че всеки има право на избор и сам решава какво да прави със себе си. В това няма нищо лошо, жените трябва да сме красиви, нежни!

 
Съдейки по коментарите, всички мъже те харесват. Дори попадна в класацията на турско списание, където бе сред 16-те най-харесвани жени. Имаш и доста фенки от женският пол. Ти си идол за много млади момичета!

Радвам се за което. Както казах опитвам се да работя по себе си и да изглеждам добре. Радвам се,че някой го оценява. Един съвет от мен - бъдете такива каквито искате да сте и каквито се харесвате. Не такива каквито другите искат да сте.


Мислиш ли, че си секси?

Да, мисля, че съм доста секси. Това е свързано с грижата ми за тялото, дрехите които нося... Всеки който ме види ме оглежда от главата до петите. Харесвам всяка част от тялото си. Важното е да благодарим на Бога, че сме здрави. Това е най-важното.

Минко
29/6/2013 05:24:03

Здравейте разполагате ли с интервю с актьора Чаатай Улусой от сериала "Огледален Свят"

Reply
admin
8/7/2013 02:08:26

Ами за момента не, но в края на годината ще публикуваме ново интервю с него. Междувременно можете да прочетете едно интервю с него, което е направено от партньорите ни Telenovellas News - http://tvnovellas.blogspot.com/2013/01/blog-post_28.html
Reply

ReplyLeave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...