Огромен скандал се развихри в Турция във връзка с един от най-гледаните и коментирани сериали, а именно "Великолепният век". Замяната на Мерием Узерли (в ролята на Хюрем) с Вахиде Гьордюм предизвика недоволството на мильони фенове не само в Турция, а по целия свят.
След като се разбра, че Мерием Узерли, изпълняваща ролята на Хюрем във "Великолепният век" внезапно е заминала за Германия, сценаристите на хитовата продукция решиха да променят сценария. Така в 101 епизод разбрахме, че Султанката на харема Хюрем е изчезнала и никой не знае нищо за нея.

Това разбира се притесни всички фенове на жестоката красавица. Излязоха стотици слухове. Медиите не спряха да публикуват всякаква информация. Някои твърдяха, че тя е настанена в болница с диагноза "Синдром на изтощението", други пък писаха, че актираса е искала по-голям хонорар, но продуцентите са й отказали и това е довело до внезапното й напускане. Каква е истината? Все още не е ясно.

Продуцентите имаха няколко седмици за размисъл, през които "Великолепният век" вървеше без своята главна героиня. Изписаха се какви ли не версии. Излезе слух, че друга актриса ще влезе в ролята на Хюрем. Едно от най-спряганите имена беше това на Вахиде Гюордюм която познаваме в България като Зехра от "Огледален свят", но феновете до последно не вярваха на това поради факта, че Вахиде(48-годишна) е доста по-стара от Мерием(30-годишна).

След всички слухове, клюки и твърдения в 103-ия финален за трети сезон епизод на мегапродукцията "Великолепен век" най-сетне видяхме новата Хюрем. Слухът, че Вахиде ще заеме тази роля се оказа истина. Това успя да ядоса хиляди фенове по света. Всички са на мнението,че Вахиде не е подходяща за ролята заради възрастта си. Много фенове написаха "За мен Великолепният век приключи!", а такива които харесват избора на Show TV почти нямаше. Новата Хюрем успяхме да видим само в последната сцена, но това бе предостатъчно за да усетим, че между Вахиде и Халит Ергенч (Сюлейман) няма химия. Какво ще се случи с този огромен скандал? Ще видим наесен, когато "Великолепният век" се завръща с новия си четвърти сезон.
14/7/2013 18:22:34

ReplyLeave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...