Добре дошли в най-новият блог свързан със сериалите в България и по света! В по-долните редове ще можете да прочетете всичко относно него и главните му функции.
EXTRAtelenovelas е създаден с идеята да информира читателите за новите сериали в България и по света. Това е основната му тема, но разбира се нещата не свършват до тук. Освен за сериалите, блога ще ви информира и за всичко свързано с тях. (актьори, събития, преса, мода, музика и пр.)

Една от основните му функции ще е именно да ви информира за всички стартиращи сериали от всякакви народности в България. От тук ще можете да научавате какво ни очаква в българския ефир. EXTRAtelenovelas няма да публикува непотвърдена информация (освен в рубриката предназначена за това) и ще се старае за минимално време да пише изчерпателни статии, придружени от оригинални логота и банери на сериалите изработени специално от нас.

Освен това EXTRAtelenovelas ще ви държи наясно и за излъчващите се сериали с наши любими актьори, познати от българския ефир и в други страни по света. За сега сме предвидили да пишем както за България, така и за САЩ, Мексико и Турция.

Също ще пишем и за любимите ви актьори. Ще има специална рубрика за новини свързани с тях, а отделно от това ежеседмично ще се публикуват и интервюта със звездите,с които вие пожелаете. (Това ще се решава от отделна анкета в блога.)

EXTRAtelenovelas е подготвил и интересни рубрики, които със сигурност ще ви заинтригуват. ''Тази седмица в..." е рубриката която ще направи първа премиерата си в блога и в нея ще има коментари и мнения относно някои случки в сериалите, които са направили впечатление през изминалата седмица. "Ах, Испания!", пък е другата стартираща рубрика насочена изцяло към тази чудесна страна, за която мечтаят много хора. В тази рубрика читателите ще могат да разберат много интересни неща от културата на испанците, вълнуващи атракции, факти и др. EXTRAtelenovelas разбира се няма да се спре до тук. През цялата година се очакват много нови рубрики, като разбира се ще наблегнем на тези които на вас ви допадат.

Подготвили сме ви и много игри и конкурси. Още през следващият месец (Юли) стартира първата игра, като победителят ще им възможността да спечели онлайн награда предоставена му от нас(висококачествен тапет за работният ви плот). Във края на лятото ще стартира и мащабния ни конкурс, който ще предостави на победителя възможността да има собствена страница в блога. Освен игрите и конкурсите сме и приготвили и загадки, като за тях има специална страница в блога, където ще се публикуват ежедневно нови загадки за феновете.

Разбира се EXTRAtelenovelas ще продължи да се развива и в бъдеще се очакват все нови и интересни неща, разбира се съобразени с интересите ви. Създателят на блога (Боби Иванов) ще се грижи за дизайна на блога и за изображенията които ще радват окото ви докато четете новите статии. Освен това ние ще ви предоставим и няколко възможности да се свържете с нас, като ASK,Skype и E-mail. За нас е изключително важно вашето мнение! При всяка нова статия вие имате възможност да коментирате и да изкажете мнение, така че се надяваме да се възползвате от тази услуга.

За сега това беше от нас. Официалното портфолио на сайта можете да намерите тук.Leave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...