Поредното повторение на "Доктор Куин лечителката" стартира по Диема Фемили. Това стана ясно от рекламата, която се върти от днес. Датата на старта е 5 Юли (Петък), а началният час 18:00. Освен това, телевизията която се определи като "дом на турските сериали" реши да заложи и на нов турски сериал - "Ангелският остров".
Сагата, снимана през последните години на 20-ти век се завръща в българския ефир. Само няколко месеца след края на излъчването й по Нова ТВ (там се излъчваше от 15:00), Диема Фемили реши да пусне ново повторение. Така от 5 Юли всеки делник от 18:00  ще можем да проследим историята на д-р Микаела Куин.

Напомняме ви, че за момента в 18:00 се излъчва "Истанбулска приказка", следвана от финалните епизоди на "Аурора". От утре, 25 Юни ще се завъртят по два епизода на "Истанбулска приказка" (от 18:00 до 20:00). Финалът на турската поредица ще е на 4 Юли (Четвъртък), когато ще се излъчат последните два епизода.

Доста от нас биха определили това решение като "глупаво", каквото си и е. Глупаво решение е да повторят един толкова стар сериал, който постигна много ниски рейтинги в България и бе излъчван неколкократно. С този ход Диема  Фемили продължава да губи зрители. 

Противно на очакванията ни, Диема Фемили реши освен "Доктор Куин лечителката" да стартира и премиерният турски сериал "Ангелският остров". Сагата е от 2004 година и е с участието на Нюргюл Йешилчай. Старта също е на 5-ти Юли, като този нов сериал ще се излъчва в 19:00, придружен от повторение на следващият ден в 13:30.

Диема Фемили не спира да изненадва зрителите си. Въпреки това не беше много подходящо да стартират турски сериал на мястото на единственият премиерен латиноамерикански за канала.Leave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...