Здравейте, вие сте със второто издание на "Тази седмица във...", което излиза извънредно днес. В следващите редове ще обсъдим и коментираме всичко интересно около финала на Аурора, който се излъчи този Понеделник (24 Юни).
Финала на Аурора, интересен, вълнуващ и неочакван! Успяха да ни задържат в напрежение през цялото време. Последният епизод доста ни изненада и сценаристите за пореден път доказаха, че ги бива в оплитането на действията.

Понеже епизода беше финален ще направим една по-различна характеристика на случилото се.

Замразено сърце
В началото на епизода видяхме Мартин в капсула, също както Аурора в началото на първия епизод. Със сигурност доста от вас са си казали "Какво стана? Да не би да съм изпуснал предишният епизод?", но не беше така. Всъщност веднага след това поясниха какво се е случило и защо Мартин е замразен, също както бяха Аурора, Пасион и Вики. Имаше паралел, който успя доста да ни обърка. 


Заслужена смърт
Злодеят Ернесто успя да навреди на всички за отрицателно време. Въпреки това отвличането на Вики и синът й Мартинсито не му стигна, а изценира и смъртта им. Последствията от това бяха трагични - самоубийството на Мартин. След всичките си злини Ернесто най-сетне беше убит. Каталина дори не се замисли и го уби с цели 3 изстрела. 


Разкаянието на убийцата
Ернесто освен, че предизвика самоубийството на Мартин успя да направи и последната си злина - уби Елизабет. Тя беше главната злодейка в сериала, като през цялото време не спря да убива невинни хора. Въпреки това на края Елизабет се разкая за действията си и посвети живота си на Сесар, нейният син. Видяхме една заслужена смърт. Елизабет се сбогува със сина си и получи прошката му след което умря спокойна.


Вечната любов на Мартин и Вики
Мартин и Вики са пример за истинската любов! Те преминаха през много препятствия. Той я върна към живота, тя него също. След като Мартин разбра за "смъртта" на любимата си не издържа и реши да я последва, като изпи отрова и така умря. За щастие докторите го откриха на време и го замразиха. Вики се съсипа от страдание по Мартин. Беше й много трудно да преодолее това, че той вече не е до нея, но синът й Мартинсито и бебето, което носеше в корема си й даваха сили да продължи. Лоренсо позволи размразяването на Мартин, макар че имаше само 90% шанс да се спаси. По същото време започнаха родилните болки на Вики. В един и същи момент Мартин се върна към живота и дъщеря му се появи на бял свят. Вики и Мартин отново бяха заедно. Дори смъртта не успя да ги раздели.


Аурора
Както си му е по реда на финала видяхме и Аурора. Макар и за кратко във видео снимано от Лоренсо по време на бременността й. Много разчувствена сцена! Лоренсо говореше на дъщеря си за майка й, жената която коренно бе променила живота му. Малката Аурорита успя да разчувства доста хора, когато започна да вика "Искам мама!". Макар и Аурора да е мъртва тя остави след себе си плода на една истинска любов, малката Аурорита.


Внимавай с ангела
Историята на Лоренсо и Анхела също доста се задълба. Анхела му сподели, че много го обича, но не може да бъде с него повече, тъй като той никога не й е казвал, че я обича. Думите имат голяма роля в любовта! Анхела едва не умря след като получи сърдечен удар. Лоренсо беше объркан, защото не искаше да изглежда сякаш изневерява на Аурора, но имаше и нужда от любов. Той отново поиска знак от Аурора и неочаквано заваля дъжд. Също както на първата среща между Лоренсо и Анхела! На края двамата се сдобриха и Лоренсо й доказа любовта си в думи, действия и много целувки.



Заслужено щастие
Освен това видяхме и двойната сватба на Наталия и Густаво и Ванеса и Фредерико, които най-сетне бяха заедно щастливи. Вики пък се справи чудесно с ролата на Жулиета в спектакъла "Ромео и Жулиета", придружена от своя любим Мартин в ролята на Ромео.
 В последната сцена видяхме как се развиват нещата след няколко години. Всички щастливи и заедно се бяха събрали за рожденият ден на малката Аурорита. Желанието на малката бе "Мамо искам да бъда като теб. Искам да бъда спящата красавица!" Мен ако питате доста странно желание...



Ами вие какво мислите? Как ви се отрази финала? Споделете мнението си в коментарите.
(Целият 135 епизод можете да видите от тук)



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...