Съвсем неочаквано, без никакви предварителни догадки в България стартира премиерен латиноамерикански сериал, който ще бъде и единственият такъв за момента. Името му е "Проклятието на семейство Апарисио". Продукцията е от 2010 година и е снимана в Мексико. В главните роли ще видим не толкова познати лица, но това не означава, че сериала е зле направен. Напротив, ще видим доста красиви лица, които ще станат любимци на българската публика за отрицателно време. 

"Проклятието на семейство Апарисио" ще се излъчва всяка Събота и Неделя по БТВ Лейди от 18:00 до 20:00 по 2 епизода, а старта ще бъде на 28-ми Юли (Неделя). Сериала с участието на Мария дел Кармен Фариас ще замести приключващото повторение на мегапродукцията "Клонинг". Също така ще се предлагат и повторения на епизодите, четири часа след излъчването им с начален час 00:00. 

В сериала ще проследим историята на три поколения жени, върху които тегне голямо проклятие. Лукс, пари, любов, мистерии и още нещо! Ще се впуснем в едно интересно, но и странно приключение. Освен това в сериала се намесва и темата за хомосексуализмът, която напоследък доста нашумя.

Mariq veskova
16/3/2016 21:59:18

ReplyLeave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...