Това е "Очакваме...", рубриката която всяка седмица ще ви дава информация за някой от сериалите които очакваме в България. Първото издание е посветено на хита на Телемундо "Съседската къща", който чакаме от доста време.
"Съседската къща" е един от най-дългоочакваните сериали в България. В него са събрани доста известни актьори като: Катерин Сиачоке ("Изпитанията на любовта", "Земя на страстта", "Чужди грехове", "Силикон за рая"), Габриел Порас ("Силикон за рая", "Лицето на другата"), Марица Родригес ("Заложница на съдбата", "Лицето на другата", "Жестока любов"), Мигел Варони ("Изпитанията на любовта", "Дявол с ангелско сърце"), Давид Чокаро ("Някой те наблюдава", "Аурора"), Хумена Дуке ("Лицето на другата", "Някой те наблюдава"), Карла Монрой ("Лицето на другата", "Дявол с ангелско сърце", "Някой те наблюдава") и други. Ще видим доста познати лица и една история която обещава да ни държи в напрежение през цялото време!

Това е историята на Гонсало Ибаньес (Габриел Порас), който се жени за красивата Игнасия Конде (Катрин Сиачоке). Той отива да живее в къщата на семейството й, където ще се сблъска с много премеждия. Гонсало ще разкрие доста тайни и ще тръгне по следите на един убиец.

Адолфо (Давид Чокаро), бившият мъж на Игнасия е мистериозно убит и никой не знае нищо. Неочаквано всички се оказват заподозрени и само едно е ясно - убиецът е сред тях. Но кой е той? Или тя? Това ще се опита да разбере Гонсало, но той дори не подозира, че така застрашава и собственият си живот. Той започва и странна връзка с Пилар Арисменди (Марица Родригес), съпругата на съдружника му Хавиер Руис (Мигел Варони) и неговата нова съседка. Дали ще разкрие мистерията около убийството на Адолфо?

"В тази история, никой не знае със сигурност кой лъже и кой казва истина, кои са добрите и кои злодеите, на кого наистина може да се доверят и от кого да се страхуват. Също като в истинския живот..."

"Съседската къща" съдържа 165 епизода. Сериала е на Телемундо и се снима в САЩ през 2011-2012. Очаква се теленовелата да стартира през тази или в началото на другата година по БТВ.


Интересно: За ролята си на Пилар, Марица Родригес печели в категорията "Любима главна героиня" на наградите Premios tu mundo (2012).

chakarlai
28/6/2013 12:14:17 am

имате грешка. сериала е 165 епизода не 130.

Reply
admin
8/7/2013 02:09:54 am

Благодаря за поправката!

Reply



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...