Това е първото издание от рубриката "Тази седмица в...". Нови издания ще се излъчват всяка Неделя, като във всяко от тях ще можете да прочетете коментари и мнения по някой епизод от теленовела излъчен през изминалата седмица. Това издание е относно 134-ия епизод на "Аурора".
Тази седмица можахме да се насладим на 134, предпоследен епизод на телемунделата "Аурора''. Теленовелата с участието на Сара Малдонадо, позната ни и като Аймар в "Буря в рая" не спря да изненадва  зрителите. За всичките тези 134 епизода сценаристите постоянно ни държаха в напрежение, измисляха неочаквани обрати и така ни задържаха пред екрана цели 134 вечери.

В този, предпоследен епизод нещата станаха доста объркани. Епизода започна с повторната женитба на Маритн и Вики. Двамата бяха изключително сладки и успяха да докажат, че истинската любов съществува, стига да успееш да я откриеш. После видяхме и как Елизабет, една от основните злодейки оперира Вики. Учудващо за всички след като откри сина си Сесар, тя наистина много се промени. Елизабет дълго настояваше да оперира Вики, защото беше сигурна, че ще успее да премахне белега на лицето й, както и стана. Видяхме Вики изключително щастливи, без белег, влюбена и около любимите си хора. 
Лоренсо и Анхела, другата основна двойка в сериала най-сетне се събраха и си доказаха, че не могат да живеят един без друг. Имаше и малък инцидент с появата на затворинка в дома на Анхела, но за щастие всичко се оправи благодарение на Елизабет и Лоренсо.

След това видяхме един паралел от време, като ни представиха нещата една година по-късно. Всички бяха щастливи. Бащата на Сесар най-сетне го призна за свой син. Вики и Мартин се забавляваха в лунапарка със синът си Мартинсито. 
Само една подробност бяха забравили - Ернесто, който смятаха за мъртъв  но не е. В края на епизода видяхме как Вики и синът й изчезнаха, след което Ернесто се обади на Мартин и му каза, че те са с него. Лудия злодей насочи пистолет срещу Вики и се чуха два изстрела.

Много объркващ и интересен епизод! Как ще се развият нещата, ще видим в утрешният финален епизод. (Целият 134 епизод можете да видите от тук)



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...