След кратка почивка хитовият сериал "Огледален свят" се завръща в праймтайма на БТВ със своя втори премиерен сезон. Злоба, интриги, любов и разкриването на една тайна, това предстои да видим в новите епизоди на сагата с Хазал Кая и Чаатай Улусой.
След кратко обмисляне на положението с "Огледален свят" и "Времето лети", БТВ реши да преустанови отново излъчването на една от най-скъпите си продукции "Времето лети". Напомняме ви, че БТВ не за първи път спира този сериал.

Националната телевизия реши и през лятото да заложи на сериала превърнал се в хит за отрицателно време, а именно "Огледален свят". Рейтингите които постигаше сериала близо 6 месеца подред бяха неочаквано високи и това го превърна в новият коз на БТВ. Точно поради тази причина и решиха да ни предложат вторият и последен сезон от сагата с Хазал Кая, само три седмици след края на първият му сезон (което не е обичайно за БТВ).
Така още това лято ще имаме възможността да се насладим на продължението на съвременната история за пепеляшка. Вторият сезон на сериала се излъчи премиерно през 2012 в Турция и постигна високи рейтинги в народната си страна.

Колкото до семейната драма с Айча Бингьол  "Времето лети",продължение от нея е много вероятно и да не видим. Има няколко варианта, но за сега нищо не е ясно. Възможно е от "Времето лети" да продължат да се излъчват премиерни епизоди по Voyo,онлайн платформата на БТВ или пък да се премести в по-ранен час през деня (но това не е обичайно за толкова скъпа продукция). Въпреки това поне ще имаме възможността да се насладим на финала на първия оригинален сезон на драмата. Сватба, смърт и един отложен сблъсък. Капитана срещу Али. Кой ще умре?

Драматичната поредица предназначена за по-младото поколение "Огледален свят" ще можете да видите отново в ефир от 1 Юли (Понеделник), като премиерни епизоди ще се излъчват от Понеделник до Четвъртък в 20:00 по БТВ.
24/6/2013 15:34:21

Reply
desinta
25/6/2013 21:05:40

am na 1 july ot 20:00 h -2 sezon 1 epizod posle v 21:00 h shte ima oshte edin epizod toest seriala shte se izlu4i do 22:00 h

Reply
28/6/2013 16:48:33

да

ReplyLeave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...