Неочаквано БТВ реши да излъчи и най-новият четвърти сезон от вампирската сага "Дневниците на вампира" едва два месеца след края му в САЩ. Така българските зрители ще имат възможността да се насладят на продължението на любимият си сериал.
След като в края на 3-ти сезон видяхме смъртта на Елена Гилбърт, сега е време да я видим в една изцяло нова светлина. Да, става дума за това, че любимата на всички,непорочната и невинна Елена вече не е човек, а вампир. В новите епизоди ще видим как младата тинейджърка ще приеме това от което най-много се страхуваше и дали ще завърши трансформацията си или ще предпочете смъртта?

Предстои да видим и любимата на всички Катрин, която отново ще внесе смут и интриги в "спокойното" градче Мистик Фоулс (и не само). Освен старите герои ще се насладим и на нови като Фийби Тонкин (позната като Рики от "H2O"), също и нов злодей, чиято история предстои да проследим. Много приключения, екшън, любов и кръв ще видим в новия сезон на сериала с красавицата от български произход Нина Добрев.


Премиерни епизоди от 4-ти сезон ще се излъчват всеки делник по БТВ синема с начален час 20:00, като старта ще бъде на 11 Юли (Четвъртък). Повторения на епизодите ще има на следващият ден от 19:00, продължавайки до 20:00, когато е старта на новия епизод. Напомняме ви, че в момента БТВ синема излъчва повторение на епизодите от 3-тия сезон, който се излъчи премиерно наскоро по БТВ.Leave a Reply.

  ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

  ПОМОЩ

  За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

  Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

  АРХИВ

  July 2013
  June 2013

  КАТЕГОРИИ

  All
  Американски сериали
  Индийски сериали
  Клюки
  Латиноамерикански сериали
  Очакваме...
  Тази седмица във...
  Турски актьори
  Турски сериали

  Седмична програма

  ПОНЕДЕЛНИК
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СРЯДА
  - Очакваме...

  ЧЕТВЪРТЪК 
  - Интервю с турски актьор

  ПЕТЪК 
  - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

  СЪБОТА 
  - Ах, Испания!

  НЕДЕЛЯ 
  - Тази седмица във...