Здравейте, вие сте със второто издание на "Очакваме...". Днешното издание е посветено на един доста очакван сериал, който стана любим на зрителите в родната си страна за отрицателно време, а със сигурност това ще се случи и тук - Петзвезден романс.
Петзвезден романс (Una Maid en Manhattan) е с участието на Литци и Еухенио Силер. Красивата Литци, позната ни от “Къде си татко?” (Маргарита) и "Грешница" (Лус Мария) и галантният Еухенио, който доскоро гледахме като Мартин в “Аурора” перфектно пресъздават тази романтична любовна история.

Това е една история която доказва, че когато най-малко очакваме нещата могат да се преобърнат на 180 градуса. Любовта се появява неочаквано и донася след себе си хиляди премеждия. Мариса Лухан (Литци) никога не е очаквала пълното щастие, когато един ден съвсем неочаквано благодарение на сина й Лоло (Хорсе Едуардо Гарсия) тя открива любовта в очите на Кристобал Паркър (Еухенио Силер), красив и предприемчив младеж и живота й се променя. Нищо няма да бъде същото след тази динамична и незабравима любов.


Очаква се теленовелата да стартира скоро по Диема Фемили. Най-вероятно премиерата й ще бъде в края на годината. Петзвезден романс е продукция на Телемундо от 2012 година и съдържа 162 епизода.



Интересно: Теленовелата е базирана на филма „Петзвезден романс“ (Maid in Manhattan) от 2002 година, с участието на Дженифър Лопес.

Ricardo
10/7/2013 05:03:24 pm

Litzi e uchastvala i v "Greshnica".Propusnali ste tazi podrobnost

Reply
admin
10/7/2013 07:42:30 pm

Да, точно така. Благодаря ви за информацията. Бяхме забравили за тази теленовела.

Reply



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...