Здравейте, вие сте с третото издание на "Тази седмица във...". Този път ще говорим за два епизода от "Призракът на Елена". В по-долните редове ще прочетете мнения и коментари относно 104-ия и 105-ия епизод от телемунделата.
104-ият  епизод от "Призракът на Елена" успя да ни задържи в напрежение цели 40 минути. Чудесна работа от страна на сценаристите. Вярно е, че в началото сериала не бе от най-интересните, но със течение на времето нещата се развиха доста и сега когато е във финален етап екшъна е на лице.

Епизода започна с момента в който Едуардо и другите разбраха, че в къщата е заложена бомба, която всеки момент може да ги взриви. Всички бяха доста притеснени и се страхуваха. С тази бомба близначката планира да убие всички наведнъж.

Нещата се усложниха още повече, когато разбраха, че и малкият Томасито е в къщата и по-точно в мазето, а бомбата е прикрепена близо до него. Елена е съсипана, Едуардо се опитва да е силен, но дори самият той е безсилен и не може да направи нищо.


Едуардо каза на всички да излязат от къщата, като там останаха той и Елена, която отказа да си тръгне. Не след дълго Елена не издържа на стреса и припадна. Ами да, не е лесно да гледаш детето си, до което има смъртна заплаха и да не можеш да направиш нищо. Всяка майка, която обича детето си би се страхувала. Едуардо е притеснен за любимата си, но моментално взе решение и каза на Панчо да отведе и Елена. Той знае колко много е страдала жена му и сега не иска тя да понесе и това.


Малкото детенце е там съвсем само, а баща му е точно срещу него. Иска му се да го вземе, да го прегърне и да не го остави никога повече, но е невъзможно. Границата между тях е смъртта и ако тази граница бъде пресечена и двамата ще умрат. 


През целият епизод ни държаха в напрежение, а на края бомбата се активира и Едуардо имаше 30 секунди за да излезе невредим от къщата със сина си. Той разбива вратата и отива до сина си, но разбира, че той не е там и това е нов капан на близначката. Едуардо тича към изхода, а бомбата гръмва...



Във следващият 105-ти епизод също не липсваше екшън. След експлозията в къщата на Марго всички мислят, че Едуардо и Томасито са мъртви. Цялото семейство е стресирано. Никой от тях не е очаквал, че плана на близначката наистина ще се изпълни...


Елена е много тъжна, но се опитва да е силна. През целият сериал тя премина през много трудности, бори се, отмъщава си, страда, дори полудя! Сега тя е безчувствена и единствената й цел е да съсипе човека, който й е отнел всичко - близначката!


Ако трябва да наименуваме този епизод, то подходящото име би било "Наказание за злодеите". В него се насладихме на не едно, не на две, а на цели три наказания. Както във всички останали латиноамерикански сериали, така и в този злодеите трябва да си получат заслуженото.


Видяхме как Монте Кристо се гърчи, измъчван от Калима. Преди време Калима бе голям коз в ръцете на Монте Кристо, но сега той стана най-големият му враг, от който трябваше да се страхува дори насън. Калима е решен да убие Монте Кристо за предателството, но полицията пристига секунди преди това да се случи и убиват Калима, прострелвайки го с няколко изстрела, а Монте Кристо отвеждат в затвора. Наказанието на Калима - напълно заслужено, даже му беше малко! Монте Кристо също е наказан в затвора, но все още е жив и си прави планове за отмъщение. Той дори не разбира, че именно затвора ще бъде мястото в което той ще получи наказанието си.


Другите две злодейки Дулсе и Елена Калканьо застанаха една срещу друга, като дори Дулсе насочи пистолет срещу близначката и взе всичките й пари. Двете се разделиха, като всяка от тях се опита да покаже колко отрова притежава в себе си. Оказа се, че Калканьо е наистина по-хитра. Тя предварително бе повредила спирачките на колата на Дулсе, което доведе до катастрофата, която вкара Дулсе в болница... Не се страхувайте, Дулсе няма да излезе от там. Поне не и жива.



Leave a Reply.

    ТЪРСИМ СИ ПРЕВОДАЧ!!! ВСЕКИ КОЙТО ЗНАЕ ТУРСКИ ДА НИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА ИЛИ НА СКАЙП.

    ПОМОЩ

    За да прочетете пълните статии натиснете бутона "Read more", разположен под всяка от тях.

    Извиняваме се за неудобството, но за неопределен период от време няма да можете да четете интервюта с латино актьори в блога, тъй като нямаме налични такива. Нови интервюта очаквайте в блога на есен.

    АРХИВ

    July 2013
    June 2013

    КАТЕГОРИИ

    All
    Американски сериали
    Индийски сериали
    Клюки
    Латиноамерикански сериали
    Очакваме...
    Тази седмица във...
    Турски актьори
    Турски сериали

    Седмична програма

    ПОНЕДЕЛНИК
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СРЯДА
    - Очакваме...

    ЧЕТВЪРТЪК 
    - Интервю с турски актьор

    ПЕТЪК 
    - Информация за стартиращите сериали в българския ефир

    СЪБОТА 
    - Ах, Испания!

    НЕДЕЛЯ 
    - Тази седмица във...